April 24, 2018

My passion ~ my part time job

ENTRY BERGAMBAR

If ada kesempatan masa kakak suka aje baking2

Untuk makan2 sendiri..

Kadang2 ada juga open order to public.

Saja lah parking sini sebahagian hasil keje untuk dijadikan kenang-kenangan di hari tua nanti :p




PUDDING TRIFLE
yang ni memang berhantu
3 lapisan yg berbeza tu yg menghantui sesiapa yg menjamahnye...
shedappp I tell u...nyammmm

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++



CHOCOLATE PUDDING CARAMEL CAKE 
Hat ni pun order tak putus2 masyukkkk
unik cake ni sebab.....
dapat makan cake & dapat makan puding dalam 1 masa
nak pulak makan time cuaca panas2 lit lit kat luar tu..
huhh

mmg sorgaaa doniaa lah!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++















CHOCOLATE MOIST CAKE
kakak lebih suka buat choc cake
sebab...si bujang senang kat umah ni pun suka makan cake choc
so selalu buat lah 2 adunan gitu...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++




CARROT CAKE
versi kakak
 mula2 buat untuk makan2 & kasi kawan rasa
kemudian udah jadi activity mingguan pulak open order utk kawan2 & new customer
kakak jual by slices & juga whole cake & jugak bite size
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++











CHEESE TART
Product yg paling laku keras & tak putus2 masyukk order
sis pun suka je deco2 ni..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

And...last not least...bawah ni aneka lain2 dessert yang sis ambil tempahan




chocolate cheese lava or cekelat hantu@momok kata nye...

CHEESECUIT LELEH
Tapi ni versi premium lah & totally my own version

Cup cakes pun sis buat tau!

yg ni memang heaven. PUDDING CARAMEL.

Cream puff

Cookies
Cookies lagi...





++++++++++++++++++++++++++