September 22, 2008

Harapan..

sumer insan menginginkan kebahagiaan
namun kebahagiaan adalah utk dikongsi bersama
kebahagiaan jd lebih bermakna bile dinikmati bersama insan tersayang
hanya satu ku pinta..semoga Allah merestui niat suci murni kita
Semoga apa yang dicita menjadi nyata...
Semoga restu Allah s.w.t & keluarga
cinta dan bahagia sentiasa mengiringi kita selama-lamanya..
Amin..

4 comments:

Hasnor said...

InsyaAllah sayang..kalau langkah pertama tu berasaskan keikhlasan hati, saling menghormati terutama sekali maruah pasangan dgn menjaga batasan2, cinta tanpa bersyarat...cam nak yg bes2 je tanpa willing nak accept yg buruk2 n trust tak berbelah bahagi..abg rasa langkah2 seterusnya insyaAllah akan dipermudahkanNya. Tanpa sume2 tu cinta akan byk terhalang, yg nak mengambil kesempatan akan dtg dlm pelbagai rupa n definisi yg disongsangkan, pastu asek letak mcm2 syarat smpai tak terdaya org tu nak suka kita or kena berkorban tak kena tempat n yg penting trust yg org asik nak betray sbb nafsu...syukur alhamdulillah..sbb sayang bagi secukup ruang utk abg..keikhlasan kita..cinta tak bersyarat syg n yg abg appreciate sgt2 trust yg syg berikan kt abg selama ini..terima kasih sayang...

My Green Jade said...

syukur ke hadrat Allah s.w.t dipertemukan dgn abg yg sudi menerima syg seadanya
semoga sgala kekurangan diri ini dpt ditampung dgn kelebihan yg abg ade
begitulah sebaliknya..
moga Allah merestui cinta suci kiter :)

angaubangau said...

adehhhhh..ish..lain mcm munyi nih..korang nie mmg btol2 mau kawen kaa? aku baru ingat mau takel2 ko..ish..tinie daling..ko sudah kompom ka ngan abg syg ko tuh..? ish..nie mcm masok angin kuar asap la aku..itu bf sudah mau balik kaa? alaaaa..suruh ler lepak2 dulu sana..tahun depan balik laaaa..raya2 kt sane kerr..ish..baru plan2 nak raya umah ko...kacau daun tul la bf ko tuuh...

My Green Jade said...

ler bangau nih..haipp nk kna lepok nih
eleh tekel2 dr jawoh watpe..?
mau kalu kasi mai anto rombongan cam bf den tuh
pepon ekau kna amek nomo giliran dulu nohhhhh :p