November 14, 2008

Gediks Santai 6J @ PutraJaye - Part B

Part B
Location : Taman Wetland, PutraJaye

Pas selesai solat Zohor, we all gerak ke 2nd destination
fuh nmpk jer menara Wetland memasing excited nk serbooOooo
tp..bile sampai jer smpai sparuh menara memasing dah gayat2
muke sorang2 da tukor2 jap biru2 cam bluehypoo jap kelabu2 asap
tp..bile bejaye jer smpai ke puncak menara fuhhh legaa..
cam dok kat puncak Genting Highland jer
ngn suasana yg sejuk2 seram sejuk lapaang pala hotak tingok
nun kehijauan di bwh saner..
tu blom part nk turon..haaah korang tingok le aksi2 kwn2
aku yg gayat2 tuh
ade yg siap plok tiang tangge takut tingok bwh hahahahaha
tp yg kelakornyer..time posing kemain sakan x hengat2
gayat lak keh2
hmmm...x lame spend mase kat sini coz we all begegas nak ke
next destination lak
eiiihhhhhh ke mana lg ler mokcik2 & pokcik ni pegi pulok
jommm kite tinjau dlm episod akan datang Part C hehehehehe

weeiii confirm ke kena naik menara tuh..?? aku gayat wehhh..heheh agaknye tuler yg kak jijah pinky kite bebel2 tuh ahakz :p
cam bese posing sblom memula acara marathon hihihi
ayukkk jommmm terjah menara Wetland......jommmm...!!!
ni agak2 ler cam badan aku kalu bwk 80 org bley roboh dak..?hihihi :p
menuju puncak..!! tu diaaa pokcik madi gayat...tp still sempat sengihh2...cover takot...coverrrrrr....!! :p
ni posing berani2 takut..seb ade tiang bley pegang hehehe

uiskhhh tgh siok2 posing ade lak makhluk mai betenggek ..sesodap rase jer kao sha eh.. :p
keh2 pakat2 dok kat tiang takut jatoh la kununnye..tingok muke kak as senyum cam x ikhlas jer...menten takot hahahaha :p

nak turon dah...hahahaha senyum lebar2...tarik napas legaa ahakz :D

hah pokcik yg gayat tu dah mule tunjok belang bile sampai bwh hahahaha
yeh yeh nak balik dah..jap gi sampai le bawah..fuhh lega... ;)


tu dia..da smpai bawah...sakan posing..kite focus kt pokcik madi lg..macam2 aksi gumbira dia wat..hero batu belah..hahaha =)) :p

3 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

tu dia..
part B dah kuar dah

kekkeke

dikyah nyer blog jer yg lom muncul2 lagi episod 2

My Green Jade said...

xpa..slow2 kayoh :D

My Green Jade said...

hehe aksi2 tegedik semalaya da kuor..tggu next part C in the making keh2