January 29, 2009

Allysha Amalia


Previous N3 stori abt Syfh. Zuhaira..& arini nk citer psl my 10th niece...ALLYSHA AMALIA (9th month)..nape nk citer psl dia..? suke akok lah...:p

xceli aku plg suka tingok wajah somel dia tika ketawa...somel sgtttt..!!! tp..mmg agak sukar nk buat dia tsenyum/ketawa dpn kamera..& sampai arini aku still x penah bjaya snap pic dia tgh tsenyum/ketawa kalu ade pong pic x penah clear lah coz mmg susah nk candid hoo coz aksi2 dia teramat ler pantasnye a.k.a sedetik sesaat gitew..ngeee..(hehehe ngaku jer ler diri tu x pro huahuhua ) kalu ade pong sure kelam2 binti kabor2 binti balam2 gitu hehhehehehe...dun wori 1 ari nanti sure akok bjaya gak...siap ko..!! :p

haiiihhhh geramnye nengok anak2 buah yg somel2 nih..adekah anak2 akok nanti jugeks somel2 & bijak cerdik clever mever cam bebudak nih...haihhhh...sabo akok non yer... :D

16 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

alalalla...nomey nyer
peluk tium utk dia dari dik yanie eh...

meksure...sebelu pelok tium...kak tinie gosok GG dulu k

kalau tak..mahu pengsan budak tu

ahhahaha

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

Ad Rifza said...

Dah tak sabo nampaknya..Insyallah adalah tu nanti..ke dah ada???..hehe..
Entry pun baby baby jer ni..Fushhh jangkit jangkitlah cepat hendaknya...Insyallah..hehe

GreenJade said...

moksu Yanie..

udah ku smpaikan..tp x smpt gosot GG lorhhh... :p

GreenJade said...

Ad..Amin....ngeee :D

[yAN!e][pUTraJAya] said...

akok ku...

♠ni moksu yanie nak jawab pantun...

he he he

NAIK BASIKAL PI KULIM...
PI KULIM NAIK BASIKAL...
AWAT PI KULIM NAIK BASIKAL...
PENAT LA NAK KAYUH BASIKAL...
JAUH BEBENOR NAK PI KULIM...

hah....hambek ko....
pantun 5 kerat dari adik mu
khas wat akok ku...

muehahahhaha

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

GreenJade said...

hummakk aihh moksu..

X JD P KULIM BESKAL XDAK
BESKAL XDAK X JD P KULIM
KULIM XDAK BESKAL
BESKAL X PI KULIM ;))

haahh..hamekk udah ku jaweb panting mung :p

QasehNuryz said...

memey comei la kak non..

tingat mase den tecit² dulu..den somel+tiut mcm allysha amalia la jugak..taktau pesal pe dh besar jadi lagu ni ..tak somel tapi jelitawati pulak..kompiuss ekekeekkeeekeekee.e.

GreenJade said...

QN - hehe kak non memey comey.. (adeh aku lak yg tepasan :)

hahhh tui lah..samo tp x super la kito eh..gimme pive

reez said...

halamakkk..
comeynye..

tp namanye sama la plak mcm gf den..
nnt dh besar mst cantek mcm gf den..

hehe~

GreenJade said...

aiihhh reez..stujus lah tuh (dgn nada x puas ati+cuak2..ngeh2 :p)

reez said...

Takpe²..

Sy sgt memahami perasaan org yg ( ) mcmni.. ;p

Erieq said...

N3 ape2 pun takpe.,saya baca jer huhuhuh.,mmg die comel la kak :P sweet sgt..,

GreenJade said...

hehe hanya2 org istimewa & somel2 jer prasaan yg ( ) incik reez..ngeee :p

GreenJade said...

dik Erieq (ferghh glemer namemu wehh :p)

tul tuh somel sgt..! sll kna lambong2 @ cobit2 pp dia..hehehe

[S]itie [B]Um [B]Um said...

rase mcm nk gigit je pipi die!!

GreenJade said...

Sitie-aihh jgn x try hehehehe :p