January 23, 2009

Borak-borak Supper

jap td tuwon supper ngn mak bonda kat dapo..then tetibe tkuar ler citer pasal taxi...

al kisahnye anak jiran sbelah umah kna pau taxi fare ngn dreba taxi mangkok bin hayon tuh siang td..mak aku pelik munyik bising2 kat luor umah..munyik cam org gadoh2 kat dpn umah..dia takot nk kuor coz sensorang kat umah..(ye laaa aku kan koje)..so dok la dia diam2 kat dlm umah sambil tjengok2 tetanya2 pe kes nih..??

wat hapen??(risau wehhh taxi tuh berenti btul2 dpn pagor umah aku..neves cuak2 mak aku aihh) teketor2 tgn dia pegang hp nk report polis ke tanak nih...??then ati dia lega sket bile tenapok kelibat anak jiran dok ngamok2 ngn drebar taxi tuh..(dia ngendap2 balik langsir katenyer..neves wehh) huishhh tedengo2 sayup2 sore budak tu jerkah2 drebar India tu penipu haprak sakap x supe bikin cam paria *mencarot*&%$#@ (errr gitu ler munyiknyer lebey kureng mak aku kate larr...btui ke dak tatau le aku.. :D)..hooo ni musti kes drebar taxi tipu passenger lar nih..?? juz imagine huh kalu tis case hapen dpn umah ko then dok sowang2 lak tu rase nervous dak?sure gigil2 pala lutot tui dak? kompem lahh..

gambo hiasan jek..sowi pokcik songlap jap ek.. :p

petangnye sambil2 tggu aku balik koje sambil2 nyiram pokok2 munge..si jiran tu ngadu ler kat mak aku yg anak dia kna pau $25 fm town to their hse..yg xceli juz only at $8-$10 jerk di siang2 ari..kalu tgh mlm hening or subuh2 buta lain citer lah kans...

huishhh melampau sgguh pak drebar taxi nih...kalu ngn aku mau dia da mkn kasut size 8 nih..bior rase suke nipu cam SETAN..!! uikhh aku lak yg emo aih..ye lar...sian si anak jiran tuh..bebudak..apelah yg dorang tau kans..?

**aikhh panjang le pulok citernyer...sowi BM karangan sll kantoi muhekhek :p ***

2 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

seremzz bila membaca n3 nih
huhuhu...expose mistik sunggoh..

hehheehe

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

GreenJade said...

heheh sj wat n3 ala2 misteri nusantara gitew ahakz :p :p