December 27, 2009

Aktiviti boring

Boring juga time berpantang yek?
Haihh berpantang pon boring ye akak?
Hehe msti la boring dik non uitss..bcoz org lain berpantang bersibuk2 bersengkang mata dgn baby..tp..akok bpantang bersolo2..ye lah bpantang kerana keguguran mmg sgt2 boring..
baru bpantang seminggu..tp hommak aihh terasa spt sebulan gitu
uhuks!

mengabiskan benang yg ade..almost terlupe skill yg lame tinggal hehehe

[sarung botol & ketayap..tu jek yg terlintas utk mengubat boring & sedih di ati..]

[idea2 nih dpt dr adek ipor yg kretif itu..]

8 comments:

Maswani said...

wah..ada skill terpendam rupanya..cantik semua tu..

--tabahkan hati ye tinie, rehat byk2, mmg perlu kesabaran yg tiggi lg2 hubby duk jauh kan..semoga cpt sembuh.. Insya Allah ada rezeki lain tu..

NORHAYATI BERAHIM said...

wah tinie rasa akak da 20 tahun tak mengait, cantik2..songkok tu cantik sangat..utk che abe ya?

rasp said...

wah ada bakat terpendam tu...
pandai lah u kait...
at least ada gak benda nak dibuat time2 berpantang nie kan...
asah balik skill lama tu :)

GreenJade said...

Wani-tenkiu as usual..btol tuh mane taw pasni tetibo Wani dpt anak buah beramai2 gitu ..ihiks :D

GreenJade said...

NB-hehe akak jgn le mengait..takut2 bile akak syiok mengait maka nye nnti kempunan lah sy nk tggu next novel2 akak itu..hehehe

kopiah tuh terkecik..dh malas nk buka blk..maka nye jd habuan anak buah aje lah..hehehe

GreenJade said...

rasp-hehe suke-suki mengubat time2 boring..tergigil2 gak jari re-call blk skil hehehehe

Suzi said...

akak dulu try juga berjinak2 bab kait mengait ni. tapi sekarang rasanya dah takde masa...tunggu anak2 besarlah...

comel2 hasilnya tu...

GreenJade said...

Suzi-hehe smentara xde anak ni bley ler mengait ye dok? sok2 dh keliling pinggang..xde makne nye hahahaha