August 20, 2010

Kasi sejuk telinga

Sejak bulan pose nih
lunch hour xtau nk buat ape
(ye la pose ye dok?nak main dam aji x de geng la pulok.. hehe)

soOOO..
aku isikan masa terluang tu dgn ..TIDO!!
(tido kt workstation aku jek..nk tdo kt bilik solat line x bape clear..byk yg kacau daun, potong stim aku bemimpi pulok nanti)
xceli mmg lunch hour nih am really need a rest gitu
lotih beb sejak shorthanded lately nih

tapi..
pantang sungguh
lunch hour pon tepon dok memekak2 jugeks
ring rong ringgg ringg rongg kt dlm opis nih
sakit telinga lah
Direct Line aku nih pong sama
x berenti bedering2 menjerit2
hello Mr & Ms caller..x reti bahse org kuor lunch lah..!!
(ye lah tuh ye nok..lunch hour sape nk entertain..SORI lah..!!)


ni lah my Direct Line yg slalu memekak time
'lunch hour' saat aku tgh membuto
see..ape aku buat tuh...?

closed up!
ari ni mood aku baik sket..
aku x cabot kabel tuh..tapi
sengaja aku renggangkan sket 'ibu & anak' itu
(ehh motif sama lah kans..kans..? hehehe)
sejuk telinga aku xde bunyi tipon menjerit lg time aku TIDO
hehehehe

4 comments:

kung tau said...

waktu aku keje customer support dulu, aku tak dibenarkan sama 5/6 kali buat cara ni.. tapi aku akan tunggu panggilan dari makcik@pakcik, so aku akan drag masa sampai pernah 3 jam.. dari masalah product, punya layan sampai sembang nak pegi tempat mana² naik bas nombor apa pun ada.. kena sound dengan teamleader tapi aku buat dungu je..

GreenJade said...

kung tau-carik pasal namenye tuh hehe..cara ini hanya sesuai during lunch hour ajek..ganggu beta beradu sajokk hehehe

IxoR@ said...

Green....!!!

kiTe pun peNah bUat cenGgitu....

heheheHehe... nAk terGelak baCa enTri nih!

:P

GreenJade said...

Ixora-bile dh geram gini ler kisahnye hahaha