September 2, 2010

Aduhai SyafiQah uitsss

Baru blk dr spital
(badan dok melekit2 lg blom mandi)

bkn aku yg sakit
tp..anak buah aku nih
si SyafiQah

pon bkn dia yg sakit
tapi
saje carik penyakit

al-kisah cotton bud punye bud itu
sudah sangkut dlm dia punya telinga lah

gi surgery klinik
kene reject
coz 'mendalah' tuh tersangat dalam
kt dasar gegendang tinga

disuruhnye aku jupe pakar
owhh tadak mase lah mau tunggu2 buat appointment

so terus bergegas ke GH ajelah
sane kan ramai yg pakar2 korek2 tinga
kena tunggu lama pon lama lah
janjhi sok siang x buang masa aku nk ulang-alik lg
ini ko punye auntie sgt bz okay

seb baik parking dekat aje dgn 'emergency ward'
x payah hauskan tapak kaki bejalan jauh2
sbb aku disangkanya dokter oleh bapak2 guard itu
keh keh keh tumpang mengebat kejap parking di tmpt dokter
(owhh ade gaye dokter kah aku?)
wakakakaka :p


mungkin selipar ajaib nih yg buat aku nmpk gorjes spt dokter
kah kah kah =))
consultant yg udah betukar jd dokter utk malam nih
(gelaran nih bapak2 guard tuh yg kasi yek kehs kehs kehs)
plg menyampah bab tunggu-menunggu nih
ikut ati nak baring jek atas katil ward tuh wakakaka!! :))
aku rase pasni si PiQah nih sure fobia ngn cotton bud
suku malam abes kat spital jek uhuk uhuk

4 comments:

NORHAYATI BERAHIM said...

Tinie ini anak buah yang mana ni? Bukan yang form 5 tu ke? Lain sangat rupa dia?
Tinie pakai baju macam tu..patutlah macam doc pakai uniform aje..ha ha

rasp said...

eeeee ngeri dgn kes cotton bud nie...
dah kuar dah le ye...
dah leh dengar dgn clear lah ye...
sib baik ada aunty yg baik hati, gi temankan kat spital :D

GreenJade said...

NB-a ah yg itu ler kak..dia potong rambut pendek..udah mcm jantan rupa hehe

GreenJade said...

rasp-ai pon tetibe jd ngeri ngn itu cotton bud sis..pikir2 kelakar pon ade..tp apa2 pon beware of cotton bud..yg boleh membawa padah hehehe