December 19, 2011

Memori masam manis


Godek2 foto folder ternampak tiz kinda foto
mmg memori  masam sugguh ini foto :D

kalu korang pandai
cube teka apa yg tak kena dgn foto di bawah? *wink*

siapa yg cepat & tangkas meneka hampir tepat or plg tepat 
maka nya akak bermurah hati mau kasi sedikit sobenir yer
hehehe

layannn...



17 comments:

Anaa said...

salam dik..
hmm, baju melayu sama tapi set butang lain.. erkk..

Nur Misnan said...

hmmmm.... leher tuh terkecik kot. tak blh kancing dan nampak baju terangkat ke atas.. betul tak3x.. hik3

amirah said...

err...dah terkecik ke? huhu

Dalila Hamid said...

butang baju lain2

Juliet_iRa~" said...

baju melayu semakin mengecil..;p

Softtouch [Hanim] said...

dia punya butang bj melayu kot lain....

Acik Erna said...

GJ...acik cuma ingat cerita P.Ramlee.."butang baju melayu abang mana pah"he he

kasihredha said...

lain2 butang...
fesen baru yer jade?

Cik Ina Do Do Cheng said...

salam ziarah.

tima kacih sudi singgah blog cik ina:)

GreenJade said...

hehe teka lagi..

mcm susah kan..?nak kena kasi klu lg ker?

ibundo said...

salam. Terima kasih sebab singgah blog bundo yang tak seberapa.
Ni kira teka teki ke ni..
Butang letak salah. Sepatutnya letak di lubang sebelah bawah baru boleh lekatkan pada lubang sebelah atas. Ni letak butang di lubang atas, pastu nak lekat di mana.. hehe..

kakcik said...

nanti kakcik pergi cek balik apa yang tak kena dengan butang baju Melayu tu... :)

kakcik said...

Rasanya jawapan Kak Pah (ibundo) adalah betul. :)

wahida said...

aku tau!! butang salah letak..haha...aku tgk sekali pun dah tau...kehkeh...

IxoR@ said...

butang baju melayu tu....

huhuhu... sure kite dah lewat nak meneka....

GreenJade said...

sure penat memerah otak memiirkan jawapan nye yea..

hehe...jawapan diumumkan di next entry yea.

thx kwn2 sudi menjengok & memeriah kan suasana ..really appreciated tat :)

GreenJade said...

sure penat memerah otak memiirkan jawapan nye yea..

hehe...jawapan diumumkan di next entry yea.

thx kwn2 sudi menjengok & memeriah kan suasana ..really appreciated tat :)