December 13, 2011

Susah nak cari


Mana nak cari ini barang ya?
Dulu kecik2 makBonda ada beli sekaki kat aku.
mmg aku jaga betul..sayang sungguh takut kalu terkoyak 
kawan mau pinjam pun aku tak kasi.

(gambo ni aku curi2 snap masa dinner kat Saujana Golf Resort)
(nak curi bawak balik besor sgt..tak muat nk isi dlm handbag hik hik hik)

10 comments:

kasihredha said...

kat melaka ada jual
kat centre market pun ada
tapi kalau beli ...dah pasti sayang nak guna :)

MULAN said...

pi central market.. mesti ada... masa kami kat vietnam, asal nak prepare acara kebudayaan utk budak2 kat sekolah, rajin bebenor visit central market.. semua ada... gong, wau, payung tu... semua dari sana..

Kamariah Awang said...

Masa ma kecik dulu, harganya seringgit setengah aje... Bawa payong, pakai terompah kayu yang harganya lapan posen. Sekarang ni, ada duit... barangnya pulak susah nak dapat.

wahida said...

mencuri adalah berdosa...bg tau mak...

kehkeh....

lily lotus said...

very the classic gitukan :)

GreenJade said...

KR - oo ye sis..nnti nk carik kt Cm lah.tq yea..mwahh

GreenJade said...

Mulan - tu ler sis nk plan ke Cm bcoz kak kasihredha bgtau kat Cm ade..hehehe

GreenJade said...

KA - tu la kan ma..merata saye carik takde...seb baik akak Mulan & kak Kasiredha bgtau CM & Melaka ada.. :)

GreenJade said...

wahida - syhhhh bior pecah di pusat jgn pecah di molot..keh3

IxoR@ said...

semua cakap kat central market ada... so kite pun suggest cari di sana la....

hihihi