January 13, 2012

Basikal Letrik



Last week terjah parti beskal letrik sahabat di Rawang
panas2 lg beskal2 nye..baru aje sampai semasa kami sampai

sekali tengok suka sgt aku dgn beskal2 nye
cantik2..kalerful, design2 nya mmg terkini hot sensasi..
planning mau tangkap 1 nanti ;)

yg plg best..beskal2 ini mmg mesra alam, smooth, senyap,
tak perlu guna petrol ya..just menggunakan bateri. (chargeable battery)

laju ke?
mmg laju dari Lamborghini ko nak. (hahah jgn percaya dusta semata keh3)
standard beskal lah kawan..tp lagi laju dr beskal manual!
boleh lari / dipandu selaju 40-60kmj ...
bateri nye boleh thn 60km yea.

Moh ler kite round2 keliling lumah dgn beskal letrik moh..
Kalu berminat boleh hubungi Encik Zul yeah di zulharon68@gmail.com

jom lempittt jommm..!!
tak perlu kayuh...just kawal had laju di handle sblh kanan awok saje.
tp jika mau keluar peluh2 nakal tu boleh aje mengayuh secara manual


akak berkenan yg ini...so ensem ;)
kwn akak jual murah aje..RM2000 shj ..tp tgk kat luar mahai bebenor 2K+++ gitu ohh
kaler pink pun cantik ;)
mcm skuter betul...siapa sangka ini adalah beskal ya wahai kaklong ku hehehe

yg ini sgt ringan & ruged sket,
 boleh willy gitu..euwww! #RM1450 shj 


7 comments:

amirah said...

waaa....comelnya

GreenJade said...

amirah - comei n ruged hehe. moh le tangkap sebijik ehehe ;)

Kamariah Awang said...

Menariknya...

MULAN said...

ada jgk tengok pakcik2 pakai kat sini.. best jgk kan.. sbb mesra alam..

AkuBudakBlogger said...

KAkak.. mana nak dapat motor nih.. i minat lah.. azmanibnuhamzah@gmail.com

Ida Roslan said...

Kat manabeli skuter pink tu?? Nti msg kat nurul0120@yahoo.com. tima kasih.

Ice Blog Cantik said...

salam.boleh saya tau kat mana kedai nak beli basikal tu tak? boleh email saya adlinasyazwani@yahoo.com atau no phone saya 01123631432...sms boleh, whatsapp pun boleh...terima kasih