July 3, 2012

Mood: Happy yenki

yeshhh!!!
ana very hepi yeppi!!!!

hubby balik Mesia tomolo
lindu nye weiii
almost 6 bulan tak jumpa
(eleh baru 6 bulan kan...org lain 6 thn x jumpa hihihi
hehe time2 pegnen ni ngengade sket nk hubby ade kt tepi jek..
baru lah rasa b'semangat sket ;p)

p/s: walopon beliau bcuti smggu jek..b'syukur sgt2..byk mende boleh setel dlm smggu ni..kandungan pun dh masuk bulan ke-6+..pasni tak tahu bile lg boleh jumpa..Raya Posa kah? Raya Haji kah?

22 comments:

mamyharraz said...

wahh mestilah mood happy kan..
apapun semoga perjalanan suami awk selamat sampai kesini :)

Bazilah (^0^) said...

Mmg harus dan wajib seronok hehehe. lame tu x jumpa. Boleh lah mummy-to-be ngan baby manja2 :)

kakcik said...

6 bulan tu tempoh yang lama. memang patut pun rasa teruja. :)

QueeN TerataI said...

kalau Queen pun pasti tersangat gembira. tak dpt nk bygkan mengandung tanpa hubby di sisi.. brsalin tanpa hubby disisi.. mmg x dpt nak lalui kot..

BeRRy MuMMie said...

lamanya dia x jupe hubby...hehe apy honeymoon dear!!! wink....

m.u.l.a.n said...

wuiiihh... lama tu 6 bln... moga ceria gembira bersama...

kasihredha said...

selamat berjumpa dan bahagia.
tumpang gembira

MOH KEMBARA said...

Salam Yong,
selamat bersukaria dgn suami! Akak dah biasa berjauhan dgn suami, 7-10 bulan kekadang.

Kamariah Awang said...

Gunakan kesempatan yang ada sebaik2nya... Selamat berbahagia...

GreenJade said...

mammy Harraz - thx sis...incek suamiku dh pulang ke bumi anbia sudah...cedihnye.....mcm baru smlm je blk Mesia...

GreenJade said...

Bazila - hehe jd lah dpt bermanja2 walopon sekejap jek...

GreenJade said...

kakacik - mmg lama gak sis this time...nak pula tgh pegnen mmg ngengada sket nk suami ade dekat2 di sisi hehehe

GreenJade said...

QN - uihhh kalu time bsalin suami takde di sisi taktau le camne nk menghadapi nak pula baby sulung ni hehehe

GreenJade said...

BerryMumy - hehehe tq tq mmg mood honeymood smggu ni hehehe

GreenJade said...

Mulan - hehehe mmg terlebih ceria vila hubby ada di sisi...ikut ati nk suruh je beliau extend smpai sethun cuti hahahaha

GreenJade said...

MohKembara - sy un dh 4 thn berjauhan sokmo ngn hubby sis...tp this time bila pegnen mcm ngengada sket nk suami dekat2 aje di sis hehehehe

GreenJade said...

KA - hehehe tq mq....*hugssss

GreenJade said...

KAsihRedha - tq sis...mmg sgt2 bahgia bila hubby di sisi...mcm x puas bmanja je heheheh

ummiarissa said...

apa-apapun didoakan semoga semuanya selamat...walaupun hubby berjauhan..

GreenJade said...

ummiarisa - tq sis..InsyaAllah :)

SURIA AMANDA said...

haruslah mood heppy jer..6 bulan tu x jumpa dia..mak oi..kalau akak dik..mau nangis hari2..

GreenJade said...

Suria Amanda - tu ler nye sis...sekali sekala blk b'manja terlebih2..ekekeke