September 17, 2014

Pantai Kelanang, MORIB


Edisi last minutes terjahan..semalam..
Follow my ex colleague picnic
plan asal ke Bagan Lalang
tapi disebabkan hujan ditambah hero kecit yg terlewat bangun
maka plan bn diverted to Morib saje..

First time terjah pantai ni
baru tau kewujudan nya di Selangor
ekekekkkk

pantai nya agak ke jauh dalam
(if driving takes abt 10mins)
tapi bila sampai ke destinasi rasa berbaloi2
tak perlu berebut parking
tak perlu berebut tempat melepak

bentang aje tikar di mana2 anda suka
sambil melihat view laut nun saujana memandang..
nak bawa khemah pun boleh aje
boleh aje dipacak di mana2 'port' yg sesuai

tak rugi yong!

jom jamu mata lihat betapa heppi yeppi hero tecit ni
main pasir!!
(baju mandi tak bawa so layan aje la versi separuh tak berapa bogel hero tecit ni..uhuhu)

 yeay!!! 
dah sampai!!
segar nye hirup udara laut
dah jom hidang food
kelaparan dah ni
time ni dah almost 2pm..
 hero tecit tu paling sebok
actually dia dah belasah food awal2 dalam keta
hihihihi
(seronok & jeles tgk org pacak khemah di mana2 sambil baring2 melayan angin laut)
 dah lama tak ke pantai
raba2 pasir dulu
amik feeling
 ommak aih..jari jemari sape yg montoks2 gebus2 ni
 tak dapat mandi
dapat main pasir pun  jadilah..
 nak bina istana pasir
tapi tak menjadi2
asik bina-roboh-bina-roboh aje 
lastly, enterprem sket muka ibu & anak
seronok nye dorang kat belakang tu...
dok dlm khemah sambil kuak-lentang-baring amik angin..
kite..?
tengok aje lah...sambil layan kejar2 si hero kecit disekitaran pantai..

Bye!

  

2 comments:

Ayu azmir said...

salam perkenalan... wow seronok berkelah ye... mesti si kecik lagi seronok kan...

GREENJADE said...

Ayu - salam perkenalan 2u2 sis...thx sudi singgah ya..si kecit mmg terlajak hepi tu...heheheheeeee