June 26, 2015

Mencari idea untuk new toy's storage

 Sejak si little khalif ni membesar
rumah tak pernah cantik sebab rajin benor beliau 'mengemas'
tak apa..itu tandanya sel otak sedang berhubung dengan kreatifnya

Macam2 idea dalam kepala otak geliga ni memikirkan bagaimana mahu
meng'organize'kan semula toys storage (diruang tamu) si kecit ni agar nampak lebih
kemas & efisien
serta yg penting lebih flexible

Masih dalam perbincangan dgn incek hubby terchenta
masih review which is the best & more efisien

Aduh ...inilah akibat terlupa nak save link..
btw, would like to express my big thank to those below photo's owner yeah
pls apology me because taken these photos without permission oh!

 suka konsep ni. kemas. transparent.
labelling also 1 of a good idea
toys Hakim banyak...also can be consider this kinda concept.

 yang ni pun best. boleh ubah2 sini sana bila jemu.
 cantik.
hiding concept yg menarik.

taknak pening..haa pilih je konsep gini kan...hehehehe

Ngomel KakJade: nak simple konsep aje pung untuk re-organize toys storage kat ruang tamu yg makin hari makin berselerak tu..huhuhu




3 comments:

Nafira usof said...

suka jugak konsep drawer2 tu.. x sakit mata tgk menan dlm tuh.. hehehe

Puan Kutu said...

konsep semua best.tinggal sediakan duit je.hehe

GREENJADE said...

Nafira - betul nampak kemas aje kan...i like baq hang..heee

Puan Kutu - hahaha itu semesti nye kan sis...