August 25, 2015

Gigil


Tu diaaa..mood tunggang terbalik lately
jengok2 intai2 apa patut..sapu2 lap2 lantai..siling..dinding blog
berkepuk-kepuk berhabuk-habukan
ekekekek

jap..sebelum merapu-rapan, minda ni dok tengah fikir2 mana nak start dulu
pasal donia kah? pasal anak kah? cari pasal kah?

hmm...start dengan spring cleaning lah kut. sempena spring cleaning blog ku jua..hek hek hek! :p


 syukur kerja semakin mudah & cepat dengan ada nya benda comel ini
PRO-CYCLONE ROCKET VACUUM nama beliau yer.
multi function - boleh vacuum seisi ceruk rumah, karpet, lantai, dinding, siling, atas bawah tepi kiri kanan
terrrima kasih banyak2 incek hubby terchenta belikan new gadget untuk isteri tersayam mu ini
ini baru suku bahagian rumah
berkepuk2 habuk halus2 
dari ceruk rantau manakah mereka ini datang?
sedangkan sehari sebelum itu aku bersungguh2 gigih mencuci merata2 ceruk rumah


Ngomel kakJade: Sudah almost 3 bulan gadget kesayangan ni bersama kak non. review ye? memang bestestt.. mem-vacuum tanpa menggunakan tenaga. .sambil vacuum boleh layan WA,sms bagai gitu. ekekekek. memang betul2 cyclone version ni. hama halus2 di tilam...bantal..langsir pun dia sedut selamba rock saje kau!




No comments: