January 16, 2017

FAMILY HALL - PART 1


Projek ke-2 interior kami sasarkan pada family hall 
Jadi nya.. agak sukar jugak untuk mencari konsep yang sesuai
seboleh-bolehnya kami mahu manfaatkan setiap inci untuk setiap sudut 

Setelah dicongak2..dicampur..di bahagi...di darab..semua 
kami akhirnya bersepakat untuk merealisasikan impian kami
Tetapi nampaknya incek hubby betul2 kasi sang bini nye ini fully occupied all the ideas
Makanya memandai2 lah si bini nya ni mintak  apa yg dihajati..

mau library corner lah...TV console lah..tapi semua nak yang simple aje but nice
Tenkiu so much incek hubby kerana meletakkan kepercayaan 100% untuk si bini merekacipta ruang idaman santai2 kita anak beranak..I likeeee!! heeee

Seperti biasa kami melantik I-HOME sebagai konsultan & perlaksana projek
Kami sukakan kerja I-HOME yang kemas, bersih, pantas &berkualiti.
hampir 90% interior design rumah kami adalah hasil kerja I-Home..hmmm

Pemegang tangga kami removed & digantikan dengan book shelves..
untuk kasi pencahayaan yang mencukupi sampai hingga ke bahagian ground floor kami kasi taruk glasses sebagai dinding shelves.. so then cahaya matahari boleh tembus sampai ke bawah..

aduhai dah bertahun2 still sepah2 rak nye..wkwkwkwk
ada lagi berkotak2 buku...berkoyan2 belum di susun..

TV console biasa2 aje..
cute & tak semak mata ku memandang..


Separuh daripada view family hall kami yang comel lote..uhuhuhu












No comments: