January 20, 2017

Sepetang Di Taiping


#Throwback 17/05/2015


Awal2 tahun ni kita layan throwback entry aje la yer..
Banyak entry tertinggal ni...woweeee

 Selepas menghadiri kenduri anak atuk saudara di Taiping, keesokan ahri nya kami ke Taman Tasik & Zoo Taiping

Kami bungkus popia basah & murtabak di bawah Larut Matang & picnic di tepi tasik
 Tapi tak dapat berlama2 disebabkan tiba2 sekumpulan monyet..er kera ke..datang buat site visit di tempat kami picnic
So sebelum 'mereka' rampas 'kawasan kami' baik kami angkat kaki dulu lah hahaha

 Tiba di Zoo dah almost tengah hari
approaching his nappy time
So mood agak ke laut lah
 layan tram aje lah..tak larat eh nak berjalan di bawah bawah panas terik
 jeling2 flamingo dari jauh aje lah
 Si kecik tak tahan panas..kami layan lagi naik tram pusing2
 Mengantuk gamak nya..beliau tidak layan sangat binatang2 kat belakang tu
mata dah nampak bintang2
 ya Allah..memang payah sungguh nak bergambar sefamily
Ini entah keberapa kali baru elok kejadian nya
kesian pada photograper yg sabar menahan kerenah..hihihii

Dia suka camel, tiger..tapi tidak bernasib baik..
semua binatang kesukaan kasi posing bontot saje
time untuk tidur gamak nya..

Oh lain2 foto mungkin hilang dalam simpanan..
lagi pun tak banyak foto kami ambil..sebab family spend time is the most important





No comments: