ENTRY BERGAMBAR
If ada kesempatan masa kakak suka aje baking2
Untuk makan2 sendiri..
Kadang2 ada juga open order to public.
Saja lah parking sini sebahagian hasil keje untuk dijadikan kenang-kenangan di hari tua nanti :p
mmg sorgaaa doniaa lah!
If ada kesempatan masa kakak suka aje baking2
Untuk makan2 sendiri..
Kadang2 ada juga open order to public.
Saja lah parking sini sebahagian hasil keje untuk dijadikan kenang-kenangan di hari tua nanti :p
PUDDING TRIFLE
yang ni memang berhantu
3 lapisan yg berbeza tu yg menghantui sesiapa yg menjamahnye...
shedappp I tell u...nyammmm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
CHOCOLATE PUDDING CARAMEL CAKE
Hat ni pun order tak putus2 masyukkkk
unik cake ni sebab.....
dapat makan cake & dapat makan puding dalam 1 masa
nak pulak makan time cuaca panas2 lit lit kat luar tu..
huhh
mmg sorgaaa doniaa lah!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
CHOCOLATE MOIST CAKE
kakak lebih suka buat choc cake
sebab...si bujang senang kat umah ni pun suka makan cake choc
so selalu buat lah 2 adunan gitu...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
CARROT CAKE
versi kakak
mula2 buat untuk makan2 & kasi kawan rasa
kemudian udah jadi activity mingguan pulak open order utk kawan2 & new customer
kakak jual by slices & juga whole cake & jugak bite size
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
CHEESE TART
Product yg paling laku keras & tak putus2 masyukk order
sis pun suka je deco2 ni..
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Product yg paling laku keras & tak putus2 masyukk order
sis pun suka je deco2 ni..
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
And...last not least...bawah ni aneka lain2 dessert yang sis ambil tempahan
chocolate cheese lava or cekelat hantu@momok kata nye...
CHEESECUIT LELEH Tapi ni versi premium lah & totally my own version |
Cup cakes pun sis buat tau! |
yg ni memang heaven. PUDDING CARAMEL. |
Cream puff |
Cookies |
Cookies lagi... |
++++++++++++++++++++++++++
No comments:
Post a Comment