September 5, 2008

Suprises from Riyadh..

sejoli :)
Suprise on my B'day ..tesenggey2 suke ler tuh :p

suprise after aku abadikan dlm gamba..


mmg aku x sangka dpt 20 kuntum lavender rose

de notes..so touching..



Abang..
banyak benor suprises dr abg
x cukup screen lak nakku perform kt sini
w/pon abg jauh beribu batu
nun..jawoh di Riyadh saner
byk suprises kuterima saban waktu
i'm really apprec & t'haru..
(err terjiwang suda :D)

madu yaman..kurma riyadh..jam..jeket jeans
errr..byk lg..poem2 indah abg
daily phone calls abg
keikhlasan n kemuliaan ati abg
x terperi utk di titipkn disini..
sume tu akan menjadi memori indah di ari tua kite :)
lomentikkkk... :D




5 comments:

Hasnor said...

Wowww sayang...!!! Besh nyerr blog punya layout kali nih..cantik leerr design..surprise giler abg nengok..hihihi..anyway..all the surprises syg mentioned tu are only meant for tinie abg jek..utk somebody yg abg sayang sgt2...maybe abg nie jauh but to make us feel closer..every means n ways abg try wat..long distance relationship nie doesn't mean we couldn't show how much we care..yea tak..? Abg tau mmg susah nak work out..even mmg akan fail punyer tapi kata org..when you love someone deeply...you'd give it everything you got and you won't think twice..poem..flowers..words..sume2 yg abg terpikir..no matter what may come sbb abg hanya mampu berusaha n merancang..Allah Taala jua yg menentukan..yang penting cinta di hati nie ikhlas utk sayang seorang..jodoh pertemuan sama2 la kita berdoa...gitu lerr..harap hati kita akan bertaut despite abg di Riyadh...syg di Kelang..abg takan putus asa gitu jeer...nak mesti seribu daya..

My Green Jade said...

abg..sume 2 knangan2 t'indah utk kite kenang pasni..

InsyaAllah moga Allah merestui kiter.. :)

angaubangau said...

adehh...patut lerr aku tergolek..byk mende rupe nyeer ko da buat utk tinie daling aku..paham ler aku skrg nape tinie aku terlekat kt ko...tinie daling..ko jaga ler mamat tu baik2..mmg sungguh2 dia suke kt ko..baguih wat laki tu..aku doakan ko bahagia smpai anak cucu..kalu aku jadi ko pon aku pilih mamat tu jadi laki aku..tak hingin aku amek mamat cam aku jadi laki aku...eh..asal aku tetibe terkutuk diri aku sendiri lak nie..ish..krisis identiti jup kut sbb aku bayangkan diri aku jadi ko tadi...ish..ok la..ok la..lama2 jadi ngarut lak aku nie..ok lerr...hai hai bai bai...

My Green Jade said...

adeh angau ni mamaner pong muke kao jer..rimas lomas den

ke kutub timor kao aku ke kutob barat pong kao lagik uhuhuhu :-p

QasehNuryz said...

perhh..abe kak non ni kalau kasi komen pnjg berjela..msti karangan darjah 6 slalu dpt nombo satu..pepepon..u bedua ni mmg lomantiksss,cayolah!