December 22, 2008

Tercuit Hati...

21/12/08-Weekend in blues..

Ntah ler arini cam malas2 nk kuar jenjalan..may be smalam pnat seharian kat luar di JOM HEBOH @ Bkt Jalil & xtvt soping sedonia menyahut lambaian END YEAR SALEs gamaknye..

So...pe lg xtvt wikend kalu x kuar..selagi dinamakan pompuan selagi itulah xleh lari dr keje2 umah ye tak..? dlm kesibukan ngemas..mata aku tetibe teralih ke arah barat daya..nun di sudut mini library ku.. :D

xtvt mem"vakum" dihentikan seketika (ngeh2 cam iklan lak) asek skali aku membelek2 koleksi buku..tiba2 hati tercuit & betol2 tersentuh dgn koleksi buku2 BIODATA kwn2 zaman skolah menengah dolu2..ngeh..!mmg hobi aku mengumpul BIODATA kawan2 sampai le belajo kat U pon still keep continue hobi kanak2 rebina aku tuh..ngeh2 :p

Tetibe terbit rase rindu kat dorang sumer..some of them dah lose contact & some still keep contact till today..aiyooh really missed those old gud days zmn2 mude belia dulu2..uhuhu ;(

"Huittt...!!bertuahnyer budak..bile nk abes keje asek verangan2 nih..!!" errrrk... tepanjat katak jap aku dek jerkahan mak aku tuh..err...okes..okes..sambung kije..sambung..sori buk..saye keje skg buk..jgn dijerkahin saye..(sambil tehegeh2 kembali ngn xtvt memvakum a.ka menyedot2 tuh) patot ler kat sejam aku dok membelek2 koleksi2 BIODATA tuh..ngeh2.. :p

4 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

teringat zaman skolah dulu..
siap ada akak angkat la
adik angkat la...
MEMO ni wajibul qonah...
siap tulis makanan kegemaran...
pelakon pujaan..

hahahha...

nak kembali ke alam skolah..

tak mo duduk kat zaman skang...
zaman skang bnyk membawa kesedehan wat diri dikyah

uwaaaaaaaaaaaaaa

=[

GreenJade said...

heheh tu ler dikyah tu lom masok boipren angkat time tuh keh2 :p

err sabaq na dikyah da adat dlm khidupan byk cabaran dogaan nih..

idup musti tabah :)

**rindu sgguh zmn2 skolah dolu2

angaubangau said...

..terkenang letchumi aku..isk..masa darjah satu dulu..

GreenJade said...

angau - ontah2 letchumi tu da branak pinak nooh.. :p