December 15, 2008

MAXIS Berokbang @&$#!


GERAM..!! I'm having a headache lol..almost 1 1/2 hours tecongok dpn screen ltop aku but still connection slow cam siput bulan..!! aiyaa lil' bit frustrated with tis mangkuk Maxis Broadband (MEKSIS BEROKBANG) since day after day im used, the internet connection become worse and always disconnected...the connection is even bad sumtime...if congak2 la appx below 20% of offered service level agreement gituk..why so kijam hooOooh? iskhhh cam nk hempok2 jer 'broadband's dongle' dia yg cam 'berok dogol' tuh uh.. :@

Tau tak..ha ni nak khabor a.k.a ngadu la nih..udahnyer teman nih subcribed with 3.6Mbps packages but what I got sumtime is 3.6 b..where is the “MEGA BYTES”..gone? wow this is our Malaysian proud Internet Super Corridor Malaysia Boleh access hor...!! marah benor beta nih..grrr :@
abg..sori yea complaints a lot..x selalu gitu but quite often gak la lately hahaha munyik cam sama jer tuh..? but tis hv make my blood pressure sumtime pusing2 360 degree hooOOoor..ngeee.. :@ :@ MAXIS biler ler nk improve yr service kat area umah aku nih eh..? satgi mau aku gi ngamok & letop menara MAXIS nih ahakz..ngeh...pot pet tutt...(*ditapis loL) :D

10 comments:

QasehNuryz said...

wo wo sabo kak non!dek kerna mexisberokbang kak non nk letopkan maxis? nti kami2 ni nk pakai apa,kene tukar DiGi lak hahhahaha

My Green Jade said...

QN- ahah tui gak 2..nnt ngn aku skali kna tuko DiGi lak ahakz..seb remind ngeh :D

[yAN!e][pUTraJAya] said...

uish...tak mo maghah2..kang terus dia tak leh on....

he he he

nak kasi dia ok...BELI KAN 1 UTK DIKYAH

kekkekeke

Ad Rifza said...

Berokbeng betolll laa kan..hehe..sabo je laa..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

sabar..

GreenJade said...

AD - hehe tu ler seb suh sabo tidak kalu tggal abu ker menara MAXIS ngeee :D

Siti - hehe tgh sabo ler nih :P

Mr. azmie said...

aku pakai celcom berokband pun sama la...ada mslh juga kdg2...aku rs lbh baik pakai streamyx kot..hehehe...

angaubangau said...

alerrr..sedey nyer ko..meh den nak cite skit..maxis brotbeng serbis nie sebenor nye ada dua pakej..satu berok..satu sipot..aku punya sipotbeng..laju skit drp berokbeng ko tapi kureenggg le skit laju dia ngan pakej sipot sedot beng2 drp celcom..ntah la..geram tol lerr..perabih duit aku jekkkk..baik aku beli sipot sedot..masak lomak pon sodapppp...cit!

GreenJade said...

Mr Azmie - hehe ontah2 steamyx pong 4X7 gaks kans..sodih giler network cam ampes.net

GreenJade said...

angau - tu lerr lg laju semut api tuh joging dr brokbeng tuh kans.. :D

eiii cam nk murka jer nihhh..iskhh