July 22, 2011

6 tahun lah err 7 thahun lah..apo2 lah..

Adehh dah 2 hari mata segar bugar smpai pagi
puas golek kiri golek kanan
golek2 ke utara golek2 ke selatan
penat pejam ..tp mata xmo lena2 ni
aduhaiii

godek2 lappy layan foto2 lama zaman2 anak dara sunti
dlm byk2 foto yg ni menyentuh qolbu..
nape ek?
hmm
sebab..

1. mak baru keluar spital..terus bw jalan2 kasi sikit fresh air..sian mak layan aje lah
2. kecit2 comel2 lg anak2 buah aku ni..tp la ni dh besor2 deme ni..
si kakak (baju merah) dah 18, si adik dah 17 thn. cepat nye masa berlalu
3. aku kurus kedeking - 40 kg for 164cm...sgt2 kurus kans..tengok tu bediri pun bole hilang disebalik anak buah aku.kui3
4. tudung biru tu my best fren...kwn2 gelar kami 'teman se kole, sepinggan, semangkuk' etc coz mkn apa pun nk share sama2.hehe
la ni msg2 dh bz.setahun sekali pun susah nk jupe.sob sob sob :(
5. taken in 2006 kat Putrajaya. jambatan tu pun kasi byk kenangan.ade jeti kt situ (jeti kecit ke pelantar ek?).aku & kwn2 penah buat keje gile picnic kt jeti tu reramai at last kena sound dgn dewan bandaraya srh kami bungkus or else 'saman'.keh3.


dah tu jek teringin nk merapu pagi2 hening ni
er..jam2.33am.

16 comments:

Eyra Rizal: Your MUA said...

ADE LAGI BEBERAPA DATE AND TEMPAT KOSONG UTK RAMADAN PROMO MAKEUP CLASS DI SHAH ALAM!! SESUAI UTK SESIAPA YANG NAK MELARAM TIME RAYA NANTI! BELAJAR TEKNIK2 MAKEUP YANG SIMPLE , TAPI GLAM TIME RAYA NANTI!
HARGA BIASA: RM150-RM200
SKRG HANYA RM95 SHJ!!!
time: 10:30-3:30pm
WEEKDAYS: 2/8, 4/8,9/8,11/8,16/8,18/8,23/8,25​/8
WEEKENDS: 30/7,31/7,13/8,14/8,20/8,21/8
SMS TO 016-2128740

Amie said...

Selamat pagi GJ,
wah... bicara pagi ye.... kakak dulu pun pernah kurus cekeding gak, berat 43kg, pinggang 22"... sekarang ganda2 dah....he he hehehh

kasihredha said...

bernostalgia di pagi hari le ni...
kenapa tak leh tidur?? sure windu kat abg yg nun jauh di sana ye :)

Norhafiza said...

aloooos..kurusnye time tuh..skang agak2 brp dh berat ya hehe...mmg banyak kenangan bila kita imbas balik zaman lampau..nak2 zaman kita kecik2 dlu hehe..

MamaEma said...

best juga bila teringat kenangan dulu-dulu kan

wahida said...

dulu aku pun ada best friend sekepala, org sampai ckp kami adik beradik sbb tak nak berenggang langsung...

tapi semenjak masing2 dah kawen ni, lama giler tak jumpa...

sobsob..

rasp said...

gambar yg membawa byk kenangan ek sis...

Kamariah Awang said...

Masa yang berlalu tak akan berulang kembali.... Nostalgia...

Kamariah Awang said...

Masa yang berlalu tak akan berulang kembali.... Nostalgia...

GreenJade said...

Amie - haaa kurus nye sis...22" dh mcm pinggang kerengga tu sis.hehehehe

GreenJade said...

KR - hehehe bile angin rindu dtg melanda ..x kira pagi..petang ..tgh mlm da sis hihihi

GreenJade said...

NOrhafiza - skg da naik 10 kg sis ekekeke

GreenJade said...

MamaEma - bestt nak lak yg manis2 gitu..euwww

GreenJade said...

Wahida - tu la kan wahida.da kawen buat hal memasing kan. dah tadak teman se'kole'..teman se'kuali' dah hehehe

GreenJade said...

rasp - yesza sis...betui3

GreenJade said...

KA - btol tu ma.kngn silam mggamit kenangan gitu.