June 6, 2012

Bukannya Susah pung...


19 comments:

QueeN TerataI said...

mmg x sush pun,.. hny kita yg jdkan ia sush...

kasihredha said...

tak susah...
setan yg selalu cucuk cakap susah..MasyaAllah

wahida said...

nok, tak nak buang word verification ke? byk kali aku taip komen ni, unsuccess..

:-(

m.u.l.a.n said...

mmg tak susah.. tapi ngapa susah nak solat..???

ViviLim@Mrs.Nurulazmi said...

ya!setuju! bukannya susah pung =0).
comel sgt kartun dalam gmbrajah tersebut.

MamaEma said...

yg penting kusyuk dan ikhlas..

IxoR@ said...

comel gambar kartun tu....

:D

MOH KEMBARA said...

Salam Yong,

Ajernye yaa...bukan susah dan payah, macam exercise jer. Ada orang sanggup berjogging pepagi 2-5 km tu, tp nak solat 5 minit, mak oii payah. Semoga kita tak jadi orang2 yg segan menunaikan solat. Errr segan dlm loghat Perak maksudnya malas!

GreenJade said...

QN - btol sis..sikap bertunda2 tu buat kita rasa susah..kan.. ;)

GreenJade said...

KR - itu le sis kan..setan bisik sikit2..kita plak yg lebih2..

GreenJade said...

wahida - err yeke nok..nnti aku usahakan remove menatang tu..hehehe

GreenJade said...

Mulan - mmg susah nk cari jawapan tu sis walopon soklan nye senang..

susah cari sendiri..betul tak sis..hehehe

GreenJade said...

Vivi@MN - setuju.tak smpai seploh minit pon kan..hehe sy pun suke kartun tu..cute jek..

GreenJade said...

MamaEma - serta ikhlas.. :)

GreenJade said...

Ixora - mmg comel..mcm geram jek rasa..

GreenJade said...

MamaEma - betul sis..Allah tak berkira dgn kita...nape kite nk berkira dgn perintah Allah pulak..ye tak..? :)

GreenJade said...

MohKemabara - itu ler sis..kekadang heran gak..keluar joging pepagi bute menten je..tp nk tunaikan benda yg 'wajib' kemain deme berkire..iskhhh

IntaNBerliaN said...

mmg xsusah pun..

GreenJade said...

IntanBerlian - tu ler kan..tp ramai malas yg nk tunaikan..