December 23, 2012

Aloha

Baru2 ni daddy blk Mesia lg...beliau dah collect mykid saye..

So saye udah x sabor nk apply passport. Ibu cakap saya udah boleh fly jumpa daddy di sinun jauh berjuta2 batu...

15 comments:

Rasp said...

skarang kids kecil2 lagi dah ada myKid kan.....
kita dolu2 kena tunggu 12 tahun baru ada :D
now everyone can fly....
dah leh buat passport yeahhhhh!

GreenJade said...

Rasp - yeahhh!! itu ler kan sis..sonok bebudak skg..pegang mykid terasa mcm org dewasa..hehehe

Ujie said...

Takle usung sijil lahir yg besar tu ya..

mamy harraz said...

tecik2 dah nak fly jauh2 kan.
apapun mesti ddy teruja tgg kedatangan si kecil ini :)

Masya said...

senang simpan dalam beg duit...

Amanda Suria said...

my dania dah ada mykid sejak awal lahir...tunggu 3 tahun baru boleh buat mykad, rasa cepat betul masa berlalu..

GreenJade said...

Ujie - haa itu ler kan...kecit n comel jek mykid tu..

GreenJade said...

mamy harraz - hihihi ape boleh buat ddy jauh...kena lah fly ikut turn hihihi

GreenJade said...

Masya- betul sis..easy to handle gitu hehe

GreenJade said...

Amanda - skg semu benda terasa cpt aje kan sis..sedor2 anak dh besar panjang..hehe

m.u.l.a.n said...

masa budak ni dulu takde lagi mykid tu.. mmg kena bawak birth cert merata2... sakit betol sbb sangat besar..

MAY said...

wee..kcik2 da nk g obesi ke..:)

MAY said...

kcik2 da nk jln obesi ye..

GreenJade said...

Mulan - mmg nyampah bw doc besor2 yergodang ni kan sis..untung vevudak skg ni.

GreenJade said...

May - jenjalan jumpa deddi le auntie ...jom le itut Hakim..hihihih