January 22, 2013

4th Maternity & Children Expo : 30Nov ~ 2Dec 2012


Dalam byk2 baby expo yg aku terjah..
Paling puas hati expo di midveli ni pd Dec last year
mmg best
byk yg nk dibeli ditemui di sana..
(aduhai lama benor posting ni terperap di draft folder)

 
Hakim sgt behave..tak nangis pung..
ibu sgt suka hati bersoping bagai
tinggalkan Hakim di depan stage bsama opah & kakLong 
ibu berpoya sensorang di dlm hall ke hulu-ke hilir mencari brg2 yg dididamkan..
hehehehe

hahh amik ko!! sebakul tu barang2 Hakim aje!!
dlm x sedar 24 pasang baju Hakim telah ku rembat di expo ni
bila masa pulak aku rembat byk2 gini aihh??
takpe nak..cukup le bekalan smpai Hakim umo 6 bulan nanti..


Ngomel KakJade: habis je tempoh berpantang terus terjah expo..balas dendam sebab dh lama benor x bersoping...keh keh keh!! Alhamdulillah baby Hakim mmg tak byk ragam & senang dijaga..sikap happy-go-lucky baby Hakim sentiasa mencuit hati ibu :)


7 comments:

QueeN TerataI said...

amboiii byknya shopping.. betul2 balas dendam ni... hehehe

Amanda Suria said...

sekali sebeban hakim dapat barang eh...next hakim kena behave lagi la ye..

m.u.l.a.n said...

rembat je utk anak kita kan... bukan selalu ada expo topo ni..

GreenJade said...

QT - hehe mmg pung..gatal tgn lama x 'melabur' duit ekekeke

GreenJade said...

Amanda - haha tu le dh pesan pd Hakim..dia dengar ke tak tu? hihihihi

GreenJade said...

Mulan - setuju sis..kalu ade 12x..mau 12x kut dirembat-rembat hahaha

Robertus Sutardi said...

Very nice!! there is so much information on this blog keep posting good information like this so that I can come back every day for some new info... Online Travel Agencies