March 21, 2013

Jawa bertemu Melayu Ganu

 Esok Jumaat ya?
haaahh lambat benor tggu wiken
tak larat le nk harung jammed bagai hari2
mau rest2 kaki gebus ku kat rumah

tapi..
wiken ni pung mcm bz
mau nya dapo tak berasap lg..huhhu

errr...ada ke orang makang nasik dagang dgn tempe?
hahhhh akak belasah aje lah dik non oiits
janjhi perut ku tak berlagu hip hop kelaparan..ihiks
gara2 terpengaruh dgn colleague kat opis ni yg menjilat2 ini plastik
akak pun berdesup membeli-belah ini choki-choki jugak
idak le sedap mana pung..tp habuan tekak ku yg teringin..
sesambil mngimbau kenangan mode2 remaja belia dolu2..
femes dolu2 ni..
:p




5 comments:

Fiza Rahman said...

Sedapnya nasi dagang tu. Chokichoki tu memang feveret.

Nafira usof said...

nasi dagang???? sedapnyeeeee.

rostina76 said...

salam greenjade....
hahaha!!!1st time ni jumpa org jawa kacuk ganu. punah nasi dagang......btw choki2 tu mmg favourite kami gak, makan dgn roti (ala2 spread gitu). masa g holiday pun bwk bekal ni tau....berebut anak2 dgn mak pak

Masya said...

choki² tu makan dgn roti pun sedapp hihihi.. tu idea anak saya...

Puan Kutu said...

sedap tu tempe..nasi dagang tak berapa masuk tekak sy sgt.hehe..

choki2 tu peberet.coklat semua bolehlah,tp klu mix dengan yg milk tu lg sedap tau.tak caya cer beli yg tu..:)