April 2, 2013

Siapa kata bawa baby kecik tak boleh masuk panggung?


Percubaan pertama bawa baby Hakim tgk wayang bersama2
nonton filem GI Joe aje pung..
lega sgt2..ini hero kecit sgt behave
ibu pulun tgk wayang dia pula sakan buat wayang..
siap berdengkur2 manja ko ya nak..
hahahaha!!

bagi mak baby yg breastfeeding gini terpaksa le pilih movie suites gini..
sbb mahukan keselesaan ibu & anak
(biasa ke sini dgn hubby aje..tp kali ni  pegi dgn my hero & makBondaku..)
(tak sabor tggu hubby balik Mesia cuti2 sakan ni)
yg best nye..semasa nyusu baby takde lah org nk tertoleh2 tengok kite
takde le tersinggung atau disingung dek siku jiran sebelah semasa ber'bf'
sgt2 privacy.
:)

sesiapa yg berminat bolehlah berkunjung ke Platinum suites ni di alamat:-

Cathay Cineplex Cineleisure
Level 2 and 2M
e@Curve
No.2 Jalan PJU 7/3 Mutiara Damansara 

47800Petaling Jaya
Tel:            1-300-886684      

memang berbaloi2 sbb byk facilities disediakan

 lobi (bahagian luar) facing garden, sambil rest minda sambil diurut2 oleh massage chair..
 disediakan kemudahan internet juga
 ruang panggung yg sangat selesa
ruang lobi (bahagian dalam)..
belum masuk pun dah rasa mcm nk tidur aje kat lobi ni.

Credit to foto's owner..forgotten fm which site I've taken this photos..

ibu layan G.I Joe bersama dengkuran manja si Hakim.. :p


14 comments:

Kamariah Awang said...

Heeee.. montelnya Hakim.... teman mama tengok wayang yer...

GreenJade said...

hehe dia teman buat wayang le ma..tdo sepanjang2 wayang dok on air..hahahha

wantie said...

sangat sangat sesuai utk ibu ibu yg bf mcm kita ni kan..kan..

Nafira usof said...

selesanye tempat tu~ harga tiketnye cam ner plak?? jauh x beza??

kalo sis memang x de lah gi tengok wayang dengan bb.. kikiki

Puan Kutu said...

bagus baby hakim ni sbb behave.lgpun tempat duduk selesa dh macam rumah sendiri..:)

GreenJade said...

wantie - betui3 sis.x pyh nk segan2 bf baby hik3

GreenJade said...

Nafira- err tiket 45 hingget 1 kapala..sis. hehe

GreenJade said...

Puan Kutu - itu ler..dia igt pangku dia atas sofa sesambil tgk tivi gamaknye..hihihihi

m.u.l.a.n said...

kami pon hangkut bebudak ni masa kecik.. selalu pilih seat belaakng sekali & tepi.. senang nak heret stroller... tempat kami tadok suites2 tu cik jade ooii... hahahaa...

wahida said...

amboi...selesa betul seat tu...teringin pulak aku nak try...

GreenJade said...

mulan - hehehe sian akak..yg ni kemudahan skg ahkak..so kite gunapakai semaksimanya gitu..auwww

hik hik hik..

GreenJade said...

wahida - tak rugi try nok..mmg selesa..budak2 boleh share seat mak bapak..nk baring telentang kona baring pun takde org nk kisah..hihiihhi

QasehnyaRania said...

memang selesa.
tak pernah sampai ke sana lagi nk tgk wayang..

tabik la dgn hakim

*thanks ye kak bg kata2 semangat.sgt hargai.hnya yg mmahami saje yg paham

GreenJade said...

QR - bila2 senang gi le bw hubby...buat suprise..hihihihi

no probs sis..jgn sedih2 tau..