October 29, 2013

Budak bertuah


Sejak usia beliau jejak setahun ni
kemain susah benor nak tangkap gambar hero tecit ni
jadi nya mak nye curi2 shoot masa beliau tidur aje lah
kalu dia dok-berjaga-celik-mata alamatnya kejang lah jari-jemariku
nak tunggu dia dok diam2 depan kamera
uhuhuhuhu










 antara gaya tido senang hati ini.heeee
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


haaa percaya tak?
kalu beliau tak tido..gini le ropa-paras sewaktu snap foto
sabo je laaa labuuu...
uhuhuhu


Ngomel KakJade : tgh ambil mood nk updte blog..syg lah x berhapdet..byk terlepas cerita pasal budak tecit ni..uhuhu..

8 comments:

MAY said...

Besar da ank sis.

Rasp said...

how time flies ek sis...
dah besor dah dia...
bulu mata dia panjang sis...
budak2 buat gaya last tu tetap cute sis...
jgn org dewasa buat dah...
pengsan hehehehehehehe...

Puan Kutu said...

hehe hensem btul green hero jade ni.macam2 gaya tido..tp tu la kan,makin beso makn tensen plak nk tgkp gambar,tak reti dok diam..

afia nk masuk 6 bulan ni pun sama,gigih ibu tgkp gambar byk kali,asyik goyang sana sini dh la kamera murah,gegar je hancur gambar terus.haha

m.u.l.a.n said...

budak2 kecik ni kalo tido mmg cute gila kan...

GREENJADE said...

May - hehe cpt besar..times flows too fast nowdays..uhuhu

GREENJADE said...

RAsp - hahaha kalu org dewasa buat gitu cr penyakit namanye hik3

GREENJADE said...

PuanKutu - itu la kan sis bila dh pndai gerak2 badan sini sana sure makin susah nk tangkap foto dorang uhuhu

GREENJADE said...

mulan - betul tu sis..muka pun nampak suci jek..geram jek rasa..hehehe