October 9, 2013

GoodMorning VPlus Classic


Lately selera makan hilang entah ke mana
makan vitamin, makan itu ini nak kasi up selera
tapi nan hado juga selera nya..

one night terjah farmasi dekat2 area rumah
meninjau2 obat2 kasi tambah selera makan
aku say NO to pills bagai (malas nk telan2 pil ni hehe)
so si tokei rekemen kan ini..
yg penting ibu & anak pun boleh makan
(Hakim pun lately susah sungguh nak pujuk makan sejak melasak ni)


1st trial ..try 12 sachet dulu
ada 18 jenis bijirin
sedap pulak bau ubi bit, jagung, beras bla bla bla...
ni ulang beli semalam..sebab sedap hehe
contains 1kg
bukan saja sesuai untuk breakfast..tapi boleh diminum bila2 masa saje..
bg akak ok lah makan ini dr beli 3 in 1 drink yg byk kandungan gula itu

akak cut & paste lah yer..
GoodMorning V Plus Classic
Complete Nutrition with 18 Grains - 1kg
- 100% Natural
- No Preservative
- No Colouring
- Refined Sugar Free
- Lactose Free

Ngomel KakJade: akak suka rasanya yg tak manis sangat tu..cepat mengenyangkan & bertenaga. rasa macam sesuai jugak sebagai milkbooster akak..maybe akak jadi happy minum drink ni maka dapatlah menambahkan productivity susu ku 'bertingket-tingket' untuk Hakim. hehehe. Bagi aku sesuai jugak untuk yg berdiet sebab minum secawan tapi kenyang &  bertenaga sampai ke tengah hari..Alhamdulillah :)



5 comments:

Rinna said...

Wahh bagus tuh minum nie jek dah kenyang yer..

Mmg kaler air tuh pink ekk?

GREENJADE said...

Rinna - a ah..kaler ori ubi bit tu kate nye..

amirah said...

camne la agaknya rasa dia. cam teringin sebab jade kt sedap..huhu

GREENJADE said...

Amirah - rasa tak reti nk describe tp sedap sbb ade jagung, beras perang, ubi bit, & lain2 bijirin gitu

ismul idzham said...

mana nak dapat ni ye