October 8, 2013

Hospital Shah Alam dibuka June 2014




Ngomel KakJade: wahh dah dekat dgn rumah ni..walopon nowdays semua prefer private spital but sometimes those some high risk issues still needed to be refering to GH jugok betui dak? ;)

10 comments:

Puan Kutu said...

betul..klu kes teruk private mmg tak nak amik risiko,kena tendang gov juga.huhu..

*menjawab pertanyaan,afia belum makan solid food,bulan depan baru 6bulan..:)

amirah said...

yup. still lagi kalau ada masalah private terus tolak ke general hospital kan.

MAY said...

betul.mcm my bb ri tu...bwk gi private dorg bt surat suh reffer GH

Nafira usof said...

okeh.. lepas nih boleh peknen lagi.. hahahaahha.

QueeN TerataI said...

shah alam tu mmg patut ada GH.. bg kosong skit GH kat klang nun... hehehe

GREENJADE said...

PuanKutu - betul tu sis..baru2 ni hero sy kena tendang gi GH pas 3 clinic reject utk buat suntikan pd HAkim sbb beliau alegik telur. huh!

GREENJADE said...

Amirah - betul sgt2 tu sis

GREENJADE said...

May - kan May..baby akak pun sama gak baru2 ni kena 'tendang' gi GH sbb alegik utk amik suntikan umo setahun tu..

GREENJADE said...

Nafira - hahaha saye suke statement awak (rasa nk hugss2 ketat2) ekekekeke

GREENJADE said...

QT - betul sis..ini warga sh alam pun kena turun klang..crowded sana kan..