May 25, 2012

MLTR..

Kisah lunch tadi..

40 minit menunggu...

almost kebas bontot mak2 buyung menunggu piza siap dihidangkan
bukan itu aje
perut pun kemain rancak bertwist n rock n roll menahan lapar

pelik aku
peak hour gini & peak area gini 
cuma 2 org staff aje bekerja (sorang cashier...sorang waitress)










Masala Supreme cheezy..penat tggu ...selera pun dh terbang ke laut..


















akak tapau drink yg tak terusik ni..tp cup utk isi drink nye takde..
so staff piza dgn bijak nye  isi dlm bekas bubur ni..layan je ler..


tapi..bukan lah nk cerita pasal lunch tadi sgt pun..
ni haaaa

akak dpt jemputan dr Setia Alam utk collect free ticket
utk konsert Michael Learn To Rock (MLTR) di Setia City Mall, Setia Alam
pada 26/May ni..
(err kawan2 Setia Alam resident yg lain ade dpt jemputan ni tak? cepat2 gi redeem point)

tp tak kuasa lah nk pegi dgn keadaan yg still mabok2 ni..
walopon minat gak deme ni..
so ticket MLTR tu burn gitu aje lah..





27 comments:

e_ja said...

sedaapnya pizza..
wpun peut dh kenyang nampak pizza mcm lapar blk pulak..
hehehe

dex said...

hey you're not going to mltr's concert?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

prgnt ke? muntah2

♥ LT Gadis Senjakala ♥ said...

kalau sy anak tiket awak tu boleh tak...

kalau jual bape eh...
just asking

♥ LT Gadis Senjakala ♥ said...

nak tiket tu boleh tak>

kalau jual..bape eh..
urmm email me..mizz.umbrella@gmail.com

kasihredha said...

masih mabuk lagi ke?
cuma dua pekerja aje??? berkurun le menunggu kan

m.u.l.a.n said...

kalo dekat nak mintak tiket tu... hehehe tapi jauh ni..

GreenJade said...

e-ja - hehe sy tlg tlg mkn bahagian sis tu..hihihi

GreenJade said...

dex- no. out of the town on tat day.

GreenJade said...

mamaAmana&Arief - ye sis.rite ;)

GreenJade said...

LT GAdis Sejakala - alamak dik..so sor sis br online harini..if awal tu hari bleh pass over.

GreenJade said...

KasihRedha - still mabok2 muntah2 le sis. tu agak mgganggu mood bersosial tu.hehehe

GreenJade said...

Mulan - hehe kalu dekat sy anto je kat sis..pree lg..hihihi

QueeN TerataI said...

salam.. mengandung eh.. take care yer.. Queen baru je lps keguguran buat kali ke2 3 minggu lps.. :(

jade duduk kat setia alam ker? hari2 g balik keja lalu setia alam.. hehehe

MOH KEMBARA said...

Salam Yong,
akak kalau order lambat sampai, akak belah jer!

GreenJade said...

QN - yer sis..oo keje katne area mane tu sis? mai le singgah2..hehehe

GreenJade said...

MohKembara - Wsalam sis..ikut ati nk blah je sis..tp tekak ibu mngandung yg ngidam ni terpaksa bertahan aje ler..ehehehe

Pok Amai-Amai said...

La....makan kat restoran pizza mane tu? Tp mcm sian gak ngan diorang. Tak ckp staff? Mmmm....

GreenJade said...

Pk Amai2 - kat piza Kota Kemuning..sini sll pack dgn cust tp staff maintain shortage.. ;(

Munnafendy said...

nasib la xbape minat...tp kalau tny kat abe2 mesti nak tiket tu

Nora Karim said...

la..biar betul 2 org staf je? macam tak masuk akal je... huhhu kesiann..

Kamariah Awang said...

Betullah diorang nii... Pasaran ada khidmat pulak taraf 'terbang'..

GreenJade said...

NoraKarim - emm itulah faktanye sis..pelik tp benar

GreenJade said...

KAmariahAwang - ntah le ma..selalu jugak nmpk piza branch ni short handed..kami cust lah teraniaya tertunggu2 order pun lama kemain..

GreenJade said...

Munna - konsert dh lepas sis..

IntaNBerliaN said...

wah pizza.. best tu :-)

GreenJade said...

IntanBerlian - hehe sekali sekala pekena best gak. :)