April 16, 2013

Titipan dari Medan...


Alhamdulillah..rejeki tak disangka2
dapat titipan dari kawan2 dari Medan
kebetulan bebudak ofis di Medan branch ada buat trip suka2 ke KL
makanya dapatlah merasa lagi kek sedap ni..

pepagi buta bersama si hero ganteng terjah kawan2 dari Medan di LCCT..
plan nak buat cekelat cheese kukus musnah sbb dpt kek lagi sedap..heeee

TIRAMISU brownies..brand AMANDA..

BLUEBERRY bolu....brand MERANTI..famous kek ni di Medan

Mandi tepi kali,
lain kali jangan le segan2 bagi lagi..

ihiks

Ngomel KakJade: bukan niat nk menunjuk2 tp sekadar nota 
kenang-kenangan cendera hati dr kwn2 :)























20 comments:

lia said...

owhhh kek ni femes ek kalau p medan...

atuk said...

Assalamualaikum GJ

pergi medan tu hari tak jumpa pula kek ni...

GreenJade said...

lia - femes lia..tp tak tahan lama sbb x pakai bahan pengawet..3 hari je tahan nye..uhuhu

GreenJade said...

atuk - Waalaikumussalam tuk..Bolu Meranti ni mmg femes kat sana tuk..lg 1 BIKA AMBON..

Puan Kutu said...

ayo!tolong jgn tayang sama ibu mengandung..terliur sudah!haha

GreenJade said...

Puan Kutu - alemak..ampun kan patik ya tuanku..rasa bersalah pulok ni..uhuhuhu

Nafira usof said...

ohhoiiiiii! sedapnye! tangkap leleh betol~

GreenJade said...

Nafira - hihihihi ..bikin sentap kan jahh..ihiks

kasihredha said...

Anakanda dah besar le
Cepatnya Masa berlalu
Ohhh tiramisu..Sedapnya

Bazilah (^0^) said...

nak sikitttt hihihi

wahida said...

brownies amanda mmg sedap kan nok...aku pun sukak...

bika ambon takde kah?

m.u.l.a.n said...

woowww.. sedap tu kek medan..

QasehnyaRania said...

sedap2 semuanya :)

selamat mengundi ye kak

Kamariah Awang said...

Alhamdulillah... nak rasa sikit, boleh? Hehehe...

GreenJade said...

KR - tiramisu sedap kan sis..i like..tp yg ini versi berrempah le kak..mcm x kena sgt dgn tekak. hehe

GreenJade said...

Bazilah - byk pong boleh yang...hihihihi

GreenJade said...

wahida - kali ni xde nok..dorang kasi I amik je ler hihihi

GreenJade said...

mulan - sedap sis..setakat ni sy suke brand Meranti ni sis. enak banget

GreenJade said...

QR - mmg enak2 dik..lg enak bile dpt free...ekekekeke

GreenJade said...

KA - utk ma..byk pun i rela kasi hihihihi